“Undo button” από το Gmail!...

|


Μία νέα υπηρεσία εισάγει η “Google” στο Gmail. Αυτή θα δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες του e-mail client της εταιρείας να ακυρώσουν την αποστολή ενός μηνύματος ή έστω να διορθώσουν κάτι σε αυτό και εφόσον το επιθυμούν να το ξαναστείλουν.

Η “Undo send” –όπως ονόμασαν την υπηρεσία αυτή- έχει αρχίσει να εφαρμόζεται πειραματικά από την “Google”. Συγκεκριμένα, όταν θα πατάτε «αποστολή» θα εμφανίζεται ένα μικρό παράθυρο για πέντε δευτερόλεπτα. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα θα μπορείτε να πατάτε το κουμπί για να ακυρώσετε την αποστολή του μηνύματος. Στη συνέχεια θα μπορείτε να διορθώνετε κάτι στο e-mail σας και –εφόσον το επιθυμείτε- να προχωράτε πάλι στην αποστολή του.

Για να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή θα πρέπει να μπείτε στις «ρυθμίσεις» του Gmail.

«Πολλές φορές έχω στείλει ένα μήνυμα και αμέσως συνειδητοποιούσα ότι έκανα λάθος», τόνισε ο Michael Leggett, στέλεχος της δημιουργικής ομάδας της “Google”. “Άλλες φορές είχα ξεχάσει να γράψω κάτι, κάποιες άλλες να επισυνάψω ένα αρχείο, κάποιες άλλες να στείλω κάτι που δεν ήθελα. Τότε προσπαθούσα το γρηγορότερο δυνατόν να αποσυνδέσω το internet. Πάντα, όμως δεν προλάβαινα», πρόσθεσε ο Leggett.

1 comments:

Anonymous said...

Καλησπερα φιλαράκι.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω.
Το θεματάκι για το G Mail θα το βρεις δημοσιευμένο από τις 21 Μαρτίου εδώ:
http://filiatranews.blogspot.com/2009/03/gmail-undo_21.html

Φιλικά :)

Post a Comment