Τεν Κάτε: «Θα πληρώσω και εγώ…»

|



Το χρηματικό πρόστιμο των 15.000 ευρώ που επέβαλλε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στους ποδοσφαιριστές δεν άφησε ασυγκίνητο τον Χενκ Τεν Κάτε.
Ο προπονητής των «πρασίνων» τάχθηκε υπέρ των ποδοσφαιριστών του και τους ξεκαθάρισε πως αν ισχύσει η απόφαση των διοικούντων, τότε θα πληρώσει και εκείνος το ίδιο ποσό μαζί με τον Κώστα Αντωνίου.

Οι κακές εμφανίσεις και τα αποτελέσματα στα παιχνίδια με Πανσερραϊκό για το Κύπελλο και με Αστέρα Τρίπολης την προηγούμενη Κυριακή βαραίνει όλους στο «πράσινο» στρατόπεδο. Η άποψη αυτή ανήκει στον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος ουσιαστικά παραδέχτηκε πως φέρει και ο ίδιος μερίδιο ευθύνης στα αρνητικά αποτελέσματα, αλλά συνεχίζει να στηρίζει και να βρίσκεται στο πλευρό των παικτών του.

«Δεν συμφωνώ με το πρόστιμο. Αν τελικά ισχύσει η πρόταση μου είναι να πληρώσω και εγώ και ο Κώστας Αντωνίου. Όπως στις νίκες είμαστε μαζί έτσι πρέπει να συμβαίνει και στις ήττες», φέρεται να είπε ο κόουτς του «τριφυλλιού».

Πρόβλημα αν συνεχίσει έτσι…

Ιδιαίτερο ντόρο προκάλεσαν οι εξελίξεις μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ σε κάθε παίκτη. Αυτή η εξέλιξη δεν σημαίνει ότι ο Τεν Κάτε δεν κρίνεται, τουλάχιστον όσο η ομάδα παρουσιάζει αυτό το άσχημο πρόσωπο. Οι διοικούντες την ομάδα εξακολουθούν να διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται ζήτημα προπονητή, αλλά ο προβληματισμός πλέον είναι έκδηλος. Αυτό έχει σχέση με μια σειρά πραγμάτων, όπως τα αποτελέσματα, το συνεχόμενο «ανακάτεμα» του σχήματος και των παικτών αλλά και οι σχέσεις με μεγάλη μερίδα των παικτών. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολλανδού, αλλά πλέον δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

0 comments:

Post a Comment