ΠΑΟ: Κανείς στο απυρόβλητο

|


«Βαρύ» είναι το κλίμα στον Παναθηναϊκό μετά το πρόστιμο που επιβλήθηκε στους παίκτες. Προβληματισμός από τους διοικούντες και για τον Τεν Κάτε, ο οποίος θα έχει πρόβλημα αν συνεχιστεί η κακή εικόνα της ομάδας. «Ο προπονητής θα κριθεί στο τέλος της διετούς συνεργασίας», δηλώνει την ίδια ώρα ο Βγενόπουλος, που στηρίζει τον Ολλανδό. Ενδιαφέρον των Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο για τον Σιμάο, αποκαλύπτει η ισπανική εφημερίδα, «El Mundo Deportivo». «Να ξεχάσουμε ό,τι έγινε, να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ και να αποκτήσουμε, αν είναι δυνατόν, κάποια διαφορά από τους αντιπάλους μας», δήλωσε ο Γιόσου Σαριέγκι.

Πρόβλημα αν συνεχίσει έτσι…

Ιδιαίτερο ντόρο προκάλεσαν οι εξελίξεις μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα και το πρόστιμο των 15.000 ευρώ σε κάθε παίκτη. Αυτή η εξέλιξη δε σημαίνει ότι ο Τεν Κάτε δεν κρίνεται, τουλάχιστον όσο η ομάδα παρουσιάζει αυτό το άσχημο πρόσωπο. Οι διοικούντες την ομάδα εξακολουθούν να διαβεβαιώνουν ότι δεν τίθεται ζήτημα προπονητή, αλλά ο προβληματισμός πλέον είναι έκδηλος. Αυτό, έχει σχέση με μια σειρά πραγμάτων, όπως τα αποτελέσματα, το συνεχόμενο «ανακάτεμα» του σχήματος και των παικτών αλλά και οι σχέσεις με μεγάλη μερίδα των παικτών. Στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι υπέρ του Ολλανδού, αλλά πλέον δεν πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα.

Τον στηρίζει ο Βγενόπουλος

Είναι αρκετές οι φορές φέτος, που ο Ανδρέας Βγενόπουλος έχει ταχθεί υπέρ της παραμονής του Ολλανδού τεχνικού και τη δεύτερη χρονιά. Αυτό επανέλαβε και κατά τη διάρκεια της συμφωνίας για την αγορά της «Ολυμπιακής» από τη MIG: «Ο προπονητής θα κριθεί στο τέλος της διετούς συνεργασίας. Δεν αλλάζω σε τίποτα τη δήλωσή μου για τον Τεν Κάτε. Θα κριθεί στο τέλος των δύο χρόνων», ανέφερε σχετικά.

Οι Ισπανοί για Σιμάο

Στο στόχαστρο ισπανικών συλλόγων και συγκεκριμένα της Βιγιαρεάλ και της Ατλέτικο Μαδρίτης, βρίσκεται σύμφωνα με την «El Mundo Deportivo» ο Σιμάο. Η γνωστή εφημερίδα έχει αφιέρωμα στον 20χρονο Μοζαμβικανό μέσο, με τίτλο «Ένα ακόμα διαμάντι στη γη των πρωταθλητών». Γίνεται αναλυτική αναφορά στην μέχρι τώρα παρουσία του, τις φετινές του εμφανίσεις στο Champions League, αλλά και το πώς κατέληξε στον Παναθηναϊκό. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι μετά τα παιχνίδια του «τριφυλλιού» με τη Βιγιαρεάλ, ο αρχηγός των Ισπανών, Σένα, είχε εκφραστεί με θαυμασμό για την αξία του νεαρού χαφ. Εξελίξεις ωστόσο, αναμένονται με τη λήξη της σεζόν.

0 comments:

Post a Comment